You are here: HomeTimp liberUnde papam
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Unde papam (10)

Unde păpăm: Casa Vânătorului

Written by Tuesday, 13 August 2013 14:48

Probabil că nu există persoană pe care să o fi purtat paşii pe bătrânul Copou şi care să nu fi intrat măcar o dată să servească o gustare la Casa Vânătorului.

Dacă vreţi să petreceţi câteva ore agreabile cu prietenii, o alegere potrivită ar fi restaurantul Turnul de Apă din Copou.  Atmosfera este liniştită, muzica bună, iar despre mâncare nu se poate comenta nimic.

Gustă Slow! Luni, la Acaju

Written by Thursday, 18 April 2013 13:20

Dacă vrei să guşti mâncăruri de primăvară, deserturi şi băuturi realizate doar din ingrediente locale şi de sezon mergi la Acaju. Săptămâna viitoare are loc evenimentul Gustă Slow menit a încuraja bucătăria tradiţională şi a trage un semnal de alarmă în privinţa fenomenului fast food.

Aristocrat Chocolate Caffe

Written by Saturday, 30 March 2013 16:26

Dacă vreţi să savuraţi o cafea în atmosfera anilor ’50 alegerea potrivită este Aristocrat Chocolate. Deschisă la începutul anului lângă Moldova Mall, cafeneaua în stil retro se remarcă prin ambianţa mai mult decât plăcută, muzică de calitate şi chelneri discreţi.

De ceva mai bine de un an, în locul Restaurantului Dunărea de pe Anastasie Panu s-au instalat hangaralele Atelierului de Bere: gustări tradiţionale şi băuturi care mai de care, nelipsind, bineînţeles, o largă ofertă de derivate de malţ. Un spaţiu vast, bine conturat, pentru gusturi diferite şi cu multă atenţie la detalii, scopul fiind cel suprem: clientul să se simtă altfel şi să revină.

Mignon Cafe

Written by Friday, 15 March 2013 17:48

Un local deschis relativ recent pe strada Lăpuşneanu vă va impresiona prin decorul de bun gust – de remarcat separeul minunat de la demisol - şi atenţia pentru detalii (de la redactarea meniului până la mesajul „Tu es belle”, scris pe oglinda din toaleta doamnelor). La Mignon Cafe puteţi savura o cafea bună, la care veţi primi din partea casei şi o surpriză dulce.

Cafeneaua Cafe Blanc

Written by Friday, 15 March 2013 17:46

În caz că vreţi să savuraţi o cafea, dar vă grăbiţi şi sunteţi prin zonă, o alegere ok e şi cafeneua Cafe Blanc din Iulius Mall. Dacă vă doreaţi doar o cafea, nu veţi fi dezamăgiţi pentru că licoarea e destul de bună, iar servirea rapidă.

Pasticeria Montecatini

Written by Friday, 15 March 2013 17:42

E un loc agreabil dacă vreţi să savuraţi o cafea, un ceai sau să gustaţi ceva dulce. Spre deosebire de alte locaţii cafeaua (indiferent de sortiment) este chiar foarte bună, iar cocktail-urile fără alcool sunt şi ele de recomandat, cu specificaţia “fără prea multă gheaţă” (există în localurile ieşene tentaţia chelnerilor de a-ţi aduce în loc de cocktail cu gheaţă, gheaţă cu urme de cocktail).

Ristorante Pizzeria Via Margherita

Written by Wednesday, 13 March 2013 15:49

Unul dintre puţinele locuri din Iaşi în care puteţi merge la sigur dacă aveţi invitaţi italieni sau doriţi să vă amintiţi gustul de pizza savurat în concediul din Veneţia, este Via Margherita.

Romeo e Giulietta Caffé

Written by Wednesday, 13 March 2013 15:22

Deschis de puţin timp în Piaţa Unirii, localul cu specific italian, deşi cafenea, se remarcă în special prin specialităţile culinare servite: e probabil singurul din Iaşi (dacă mai ştiţi dumeavoastră şi altele, vă rugăm să ne semnalaţi pe forum) unde puteţi servi mezeluri italiene. De remarcat sunt, de asemenea, brânzeturile de calitate.

Facebook

Curs valutar