You are here: HomeTimp liberUnde ne plimbam
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Unde ne plimbam (5)

Vă e dor să pedalaţi ori v-au scos din minţi şantierele din Iaşi şi vă bate gândul să daţi volanul pe o bicicletă, în speranţa că aşa vă strecuraţi mai uşor prin trafic?

Dacă vreţi să ieşiţi din monotonie, să trageţi o distracţie pe cinste şi să vă creşteţi andrenalina, parcul de distracţii de la Măgura este locul perfect în care să mergeţi.

La pas, pe Aleea Sadoveanu

Written by Friday, 15 March 2013 17:38

Un loc ideal pentru o plimbare de week-end, în paşi lejeri, e Aleea Sadoveanu. Cu trotuarele proaspăt refăcute, strada, care începe chiar din rondul Agronomiei, te poartă aproape brusc dinspre foşcăiala oraşului spre un colţ cu multă linişte şi verdeaţă, puţine maşini, case spilcuite şi, dacă nimereşti într-un sezon propice, grădini multicolore.

Amintiţi-vă de Bojdeucă

Written by Friday, 15 March 2013 17:36

De când nu aţi mai trecut pragul casei domnului învăţător din mahalaua Ţicăului? Dacă s-a scurs ceva vreme de atunci merită să vă întoarceţi la Bojdeuca lui Creangă. Alt pretext mai bun pentru o plimbare primăvăratecă pe străduţele Sărăriei nici că veţi găsi.

La plimbare prin Dobrovăţ

Written by Wednesday, 13 March 2013 15:13

Cum de zăpadă şi drumuri blocate am scăpat, dacă aveţi chef de plimbare, vă propunem pentru acest început de primăvară să cautaţi niscaiva ghiocei prin pădurea de la Dobrovăţ. Nu e departe – 25 de km din centrul Iaşului – drumul este refăcut, iar peisajul e încântător.

Chilipiruri

Publicitate

servicii web design

Facebook

Please comment

Curs valutar