You are here: HomeTimp liberUnde ne distram
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Unde ne distram (92)

Dacă nu aveţi deja un program pentru seara de sâmbătă, 14 decembrie, venim noi cu o sugestie care vă va aduce, pe lângă bună dispoziţie şi mulţumirea că anul acesta îl puteţi ajuta puţin pe Moş Crăciun.

Concertele sunt programate pentru vineri,sâmbătă şi duminică, aşa că mai aveţi timp să vă cumpăraţi bilete.

Dacă nu aveţi nimic planificat, nu trebuie să vă speriaţi că veţi sta închişi în casă. Sfârșitul de săptămână este plin cu spectacole şi concerte, aşa că aveţi de unde alege.

Cine s-ar fi aşteptat ca la un concert susţinut de un cor de călugări ruşi să fie o sală arhiplină, cu oameni care nu au mai putut intra în cocheta sală a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”? Şi totuşi, aşa au stat lucrurile aseară, la concertul Corului Bărbătesc de Cameră ”Blagozvonnitsa” al Mănăstirii Zaikonospassky din Moscova.

Joi, 31 octombrie, de la ora 18, în Aula Bibliotecii Central Universitare “Mihai Eminescu” va avea loc concertul Corului Bărbătesc de Cameră „Blagozvonnitsa” din Moscova.

În sfârşit un târg de carte serios la Iaşi!

Written by Thursday, 17 October 2013 13:36

Puneţi bani de-o parte pentru cărţi! Mai e o săptămână până la prima ediţie a salonului de carte Bookfest, organizată la Iaşi.

Mircea Rusu Band, Valy Boghean Band, Omul cu şobolani şi MP13 sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scenă la sfârşitul săptămânii. Show-urile vor avea loc în mai multe cluburi din Iaşi.

Dacă vreţi să aflaţi care sunt noile tendinţe în designul interior de la profesionişti, o opţiune ar fi să trageţi o fugă la târgul de mobilă, decoraţiuni şi accesorii.

Se anunţă o seară de neuitat, aşa că nu mai staţi pe gânduri şi, dacă sunteţi iubitori de rock, rezervaţi-vă repede un loc.

Vernisajul va avea loc miercuri, începând cu ora 18.00 în prezenţa celor nouă artişti care vor expune portrete şi autoportrete şi a conf.univ.dr. Cristian Neagoe.

Publicitate

servicii web design

Facebook

Curs valutar