You are here: HomeTimp liberCe citim
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Ce citim (21)

Chinezii se vor delecta în curând cu literatură ”made in” Iași. Romanul ”Amorțire” al cunoscutului prozator și scenarist ieșean Florin Lăzărescu va fi scos pe piață de o prestigioasă editură chineză - People's Literature Publishing House Co -, în luna decembrie a acestui an.  

TIMPUL ființează. De 138 de ani

Written by Thursday, 13 March 2014 04:44

Sâmbătă, 15 martie, de la ora 15.00, la Librăria Cărturești Palas Mall, sub titulatura „TIMPUL ființează. De 138 de ani”, va fi lansat numărul special, dublu (179-180, februarie-martie 2014), prilejuit de aniversarea a 138 de ani de la apariția publicației.

După sărbători stropite din belşug cu băuturi mai mult sau mai puţin alcoolice şi asortate cu violenţe domestice de breaking news, vă propunem o lectură care nu doar că vă va face să începeţi anul râzând, ci, vorba editorilor, vă poate salva, la o adică, şi de la divorţ.

Ce citim: Ficţiuni reale – Florin Piersic Jr.

Written by Monday, 16 September 2013 09:34

Ştim că e o modă printre actori sau oameni de televiziune să-şi descopere brusc talente scriitoriceşti şi în pauza dintre două filmări să mai scoată câte un roman, dar volumul de faţă nu se încadrează în această categorie.

Joi, 27 iunie, începând cu ora 18, Muzeul Literaturii Române Iaşi organizează la muzeul „Vasile Pogor” şedinţa a XVII-a din seria nouă a Prelecţiunilor Junimii.

E vremea poveştilor

Written by Thursday, 13 June 2013 12:53

Fiindcă tot a venit vacanţa vă invităm să vă amintiţi de lecturile copilăriei şi să citiţi, pentru cei mici, dar şi pentru voi, “Povești din lumea dealului. Istorisite lui Șerban de către tatăl său”.

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 11, la Palatul Copiilor din Iaşi va avea loc lansarea cărţii “Isprăvile lui Guguţă”, semnată de Spiridon Vangheli şi apărută la Editura Doxologia a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Dulciuri de poveste – Olivia Steer

Written by Sunday, 02 June 2013 04:26

De data aceasta nu avem nici o îndoială că propunerea noastră de lectură e cu adevărat o carte bună.

De curând, s-a deschis prima librărie on-line, www.bookuresti.org, unde cărţile propuse spre vânzare nu au preţ fix.

Scriitoarea Anneli Ute Gabany va lansa volumul „Ceauşescu şi scriitorii”. Evenimentul este organizat de Muzeul Literaturii Române, în colaborare cu Centrul Cultural German şi Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

Chilipiruri

Publicitate

servicii web design

Facebook

Please comment

Curs valutar