You are here: HomeStilSanatate
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Sanatate (10)

Pentru că fiecare început de an e o perioadă excelentă pentru a vă propune tot felul de obiective, iar printre ele se numără, suntem siguri, şi promisiunea solemnă de a avea mai multă grijă de propria sănătate, ne-am gandit să vă venim în ajutor cu câteva informaţii utile. Aşa că v-am pregătit a treia parte a serialului nostru despre E-urile periculoase.

TaeBo, ultima modă în materie de exerciţii fizice, redă supleţea corpului şi creşte masa musculară. Este însă intens şi solicitant aşa că nu este recomandat persoanelor cu surplus mare de greutate, celor are suferă de boli cardiovasculare sau celor care au afecţiuni ale articulaţiilor.

Sunt aşteptaţi toţi cei care vor să afle mai multe despre fenomenul social din ce în ce mai răspândit în ultimii ani şi legătura acestuia cu suicidul.

Cred că ar fi util să încep cu ce nu este sau nu face psihologul. Psihologul nu este medic, deci nu vă dă pastile sau poţiuni miraculoase. Psihologul nu e un prieten bun care îţi dă sfaturi. Psihologul nu este magician sau posesor de abilităţi extrasenzoriale, deci nu vă ghiceşte în cafea, pietre colorate sau cărţi, nu vă interpretează linia vieţii şi nici nu vă face pase magnetice.

Medicul Camelia Bogdănici va consulta gratuit, sâmbătă, 1 iunie, în incinta Centrului Medical Arcadia Sărărie, 30 de copii cu vârsta până în 16 ani.

Citeam zilele astea un anunţ prin care o doamnă dorea să angajeze o studentă la psihologie care să îi ţină companie fiicei sale care „trece printr-o uşoară depresie”. Ei bine, iată un răspuns la întrebarea din titlu. Când simţim că ceva s-a schimbat inexplicabil în comportamentul copilului nostru, e bine să cerem sprijinul unui psiholog. Aşa cum dacă micuţul nostru are febră nu angajăm un student la medicină care să îi prepare comprese cu spirt, tot la fel, dacă observăm schimbări de dispoziţie sau modificări comportamentale pe care nu ni le explicăm, e bine să apelăm la un specialist.

Târg de sănătate şi frumuseţe la Palas

Written by Tuesday, 02 April 2013 12:17

Dacă sunteţi iubitoare de frumos şi sănătate mergeţi în weekend la Palas. Vă aşteaptă trei zile cu oferte ale celor mai prestigioase saloane de frumuseţe, centre spa, centre fitness, clinici de înfrumuseţare sau centre de nutriţie.

Sezon de promoţii la Arcadia

Written by Wednesday, 27 March 2013 17:06

Dacă aveţi probleme medicale care vă supără de ceva vreme, dar pe care aţi amânat să le rezolvaţi sau doriţi să vă evaluaţi starea de sănătate, e un moment propice să studiaţi ofertele lansate pe piaţă, în aceste zile, de centrele medicale Arcadia.

Dacă aţi aflat că în curând veţi primi în familie un bebeluş sau vă gândiţi ca în viitorul apropiat să deveniţi părinţi, următorul articol sigur vă va fi de ajutor.

Criosauna este o metodă relativ nouă de slăbit, dar şi un tratament benefic pentru sănătate. Topește kilogramele în plus, celulita și reduce ridurile într-un timp record. După 20 de ședințe se pot pierde și 7 kilograme, iar pielea devine mult mai netedă. O ședință durează 3 minute, timp în care organismul este bombardat cu azot în formă gazoasă la niște temperaturi extrem de scăzute, de până la minus 180 de grade.

Facebook

Curs valutar