You are here: HomeStilBeauty
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Beauty (21)

Cele mai frecvente cinci greşeli în machiaj

Written by Sunday, 01 December 2013 18:31

Textura, cantitatea şi culorile unui machiaj sunt foarte importante. Makeup Touch a făcut listă cu cele mai frecvente greşeli.

Demachierea, tonificarea şi hidratarea sunt paşii esenţiali în reuşita unui machiaj, mai ales în cazul unui ten cu zone roşiatice sau acneic.

Corectoarele sunt indispensabile numai ca trebuie să ştii cum să le aplici ca să obţii efectul dorit.

Există câteva produse de machiaj obligatorii pentru a ne ajuta să avem o piele sănătoasă şi să arătăm minunat.

Considerat un sport elitist pentru ambiţioşi, squash-ul te ajută să pierzi rapid kilogramele în plus, îmbunătăţeşte coordonarea, flexibilitatea şi agilitatea, te binedispune şi te energizează.

Ramele mai groase sau colorate merg de minune cu un machiaj simplu al ochilor, cu cele discrete se potrivesc culori intense. Nu uitaţi de sprâncene! Ochelarii de vedere atrag atenţia asupra lor.

Pentru că tot suntem în sezonul nunţilor, ne-am gândit să oferim câteva idei de machiaj viitoarelor mirese.  Indiferent de machiajul ales, cel mai important este ca acesta să se potrivească celei care îl poartă.

Fii frumoasă în fiecare zi!

Written by Saturday, 15 June 2013 07:11

Atunci când arăţi bine te simţi bine. Iar atunci când te simţi bine  eşti mult mai aproape de îndeplinirea visurilor. Cum reușești să  arăți bine și să te simți frumoasă?

Îţi doreşti o privire de divă, un fard care să îţi pună în valoare irisul astfel încât cei din jur să se topească înaintea superbilor tăi ochi? A da culoare pleoapelor poate fi o adevărată artă. Urmează aceste sfaturi pentru a obţine un machiaj de succes.

Fardurile ţipătoare, creionul negru sau tuşul nu au ce căuta pe faţă în timpul zilei.

Machiaj în 10 minute

Written by Saturday, 18 May 2013 07:59

Un look natural şi fresch se poate obţine în câteva minute chiar dacă nu sunteţi chiar o specialistă în domeniu. Chiar şi pentru a fi naturală este nevoie de un pic de machiaj. Trebuie să cunoaşteţi câteva trucuri simple cu ajutorul cărora veţi străluci întreaga zi.

Facebook

Curs valutar