You are here: HomeStil
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Stil

Pentru că fiecare început de an e o perioadă excelentă pentru a vă propune tot felul de obiective, iar printre ele se numără, suntem siguri, şi promisiunea solemnă de a avea mai multă grijă de propria sănătate, ne-am gandit să vă venim în ajutor cu câteva informaţii utile. Aşa că v-am pregătit a treia parte a serialului nostru despre E-urile periculoase.

TaeBo, ultima modă în materie de exerciţii fizice, redă supleţea corpului şi creşte masa musculară. Este însă intens şi solicitant aşa că nu este recomandat persoanelor cu surplus mare de greutate, celor are suferă de boli cardiovasculare sau celor care au afecţiuni ale articulaţiilor.

Cele mai frecvente cinci greşeli în machiaj

Written by Sunday, 01 December 2013 18:31

Textura, cantitatea şi culorile unui machiaj sunt foarte importante. Makeup Touch a făcut listă cu cele mai frecvente greşeli.

Demachierea, tonificarea şi hidratarea sunt paşii esenţiali în reuşita unui machiaj, mai ales în cazul unui ten cu zone roşiatice sau acneic.

Corectoarele sunt indispensabile numai ca trebuie să ştii cum să le aplici ca să obţii efectul dorit.

Există câteva produse de machiaj obligatorii pentru a ne ajuta să avem o piele sănătoasă şi să arătăm minunat.

Considerat un sport elitist pentru ambiţioşi, squash-ul te ajută să pierzi rapid kilogramele în plus, îmbunătăţeşte coordonarea, flexibilitatea şi agilitatea, te binedispune şi te energizează.

Sunt aşteptaţi toţi cei care vor să afle mai multe despre fenomenul social din ce în ce mai răspândit în ultimii ani şi legătura acestuia cu suicidul.

Ramele mai groase sau colorate merg de minune cu un machiaj simplu al ochilor, cu cele discrete se potrivesc culori intense. Nu uitaţi de sprâncene! Ochelarii de vedere atrag atenţia asupra lor.

Cred că ar fi util să încep cu ce nu este sau nu face psihologul. Psihologul nu este medic, deci nu vă dă pastile sau poţiuni miraculoase. Psihologul nu e un prieten bun care îţi dă sfaturi. Psihologul nu este magician sau posesor de abilităţi extrasenzoriale, deci nu vă ghiceşte în cafea, pietre colorate sau cărţi, nu vă interpretează linia vieţii şi nici nu vă face pase magnetice.

Pentru că tot suntem în sezonul nunţilor, ne-am gândit să oferim câteva idei de machiaj viitoarelor mirese.  Indiferent de machiajul ales, cel mai important este ca acesta să se potrivească celei care îl poartă.

Fii frumoasă în fiecare zi!

Written by Saturday, 15 June 2013 07:11

Atunci când arăţi bine te simţi bine. Iar atunci când te simţi bine  eşti mult mai aproape de îndeplinirea visurilor. Cum reușești să  arăți bine și să te simți frumoasă?

Îţi doreşti o privire de divă, un fard care să îţi pună în valoare irisul astfel încât cei din jur să se topească înaintea superbilor tăi ochi? A da culoare pleoapelor poate fi o adevărată artă. Urmează aceste sfaturi pentru a obţine un machiaj de succes.

Fardurile ţipătoare, creionul negru sau tuşul nu au ce căuta pe faţă în timpul zilei.

Medicul Camelia Bogdănici va consulta gratuit, sâmbătă, 1 iunie, în incinta Centrului Medical Arcadia Sărărie, 30 de copii cu vârsta până în 16 ani.

Machiaj în 10 minute

Written by Saturday, 18 May 2013 07:59

Un look natural şi fresch se poate obţine în câteva minute chiar dacă nu sunteţi chiar o specialistă în domeniu. Chiar şi pentru a fi naturală este nevoie de un pic de machiaj. Trebuie să cunoaşteţi câteva trucuri simple cu ajutorul cărora veţi străluci întreaga zi.

Sprâncenele au un rol deosebit de important în armonia şi simetria feţei. Dacă la bărbaţi exprimă forţă şi vitalitate, la femei ele au rolul de a sublinia expresivitatea ochilor, de a aduce lumină şi tinereţe.

Hidratarea şi cremele cu protecţie solară fac diferenţa dintre un ten frumos şi unul uscat. Este recomandat machiajul lejer, potrivit tipului de  ten.  Nu uitaţi: less is more!

Vrei să fii frumoasă, în trend şi cu un machiaj perfect? Atunci trebuie să fii creativă.  Anul acesta se caracterizează prin diversitate - de la naturaleţea machiajului la  trăsături accentuate şi nuanţe vii.

Kangoo Jumps este un sport pentru cei care vor să slăbească rapid: arde de două ori mai multe calorii decât aerobicul. Cel mai mare avantaj este că, datorită sistemului cu arcuri, vă protejează coloana vertebrală şi articulaţiile. Nu este însă un sport uşor, mai ales pentru începători. Sfatul nostru este să faceţi întâi câteva ore de aerobic ca să vă obişnuiţi organismul, după care să treceţi la Kangoo Jumps.

Unde mergem la fitness în Iaşi

Written by Saturday, 13 April 2013 11:25

Fiindcă tot vine vara şi e timpul să ne punem pe treabă ca să arătăm bine la plajă, ne-am gândit să vă sugerăm câteva locuri în care puteţi merge ca să mai daţi jos din kilograme sau pur şi simplu să vă tonifiaţi. Am făcut o listă cu cele mai populare săli de fitness din Iaşi plus tarife şi program de funcţionare.

Chilipiruri

Publicitate

servicii web design

Facebook

Please comment

Curs valutar