You are here: HomeGhid de supravietuire urbana
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Ghid de supravietuire urbana

Fundaţia Vodafone România va investi 360.000 euro în şapte centre de transfuzii din toată ţara, printre care şi Iaşi.

Magazinul Selgros din Iaşi a pregătit o senzaţie tare celor care ajung la raionul de peşte.

Un site de schimburi: piataveche.ro

Written by Tuesday, 04 March 2014 18:00

De puţină vreme a fost lansat un site care îşi propune să intermedieze ceea ce în popor se numeşte „troc”, o altă secţiune fiind rezervată comerţului tradiţional, „pe bani”.

Există în Iaşi, ca peste tot, un „middle class” cetăţenesc. În mare parte, oameni educaţi, cu copii, care îşi permit, odată la doi-trei ani, o vacanţă în străinătate, îşi plătesc taxele, „consumă” – cum le place să scrie ziarelor economice. Nu-i interesează proiectele de miliarde de euro, cu termene de finalizare la Sfântu’ Aşteaptă şi nu aşteaptă nimic de la administraţia locală, cu o excepţie – să nu fie agresaţi.

Diferenţă ca de la cer la pământ în modul de lucru al celor două firme care şi-au luat partea leului din contractual atribuit de Primărie pentru reabilitarea tronsonului Podu Roş-CUG.

În ultima perioadă consumatorii sunt puşi în faţa unor mari dileme atunci când pleacă la cumpărături: cu sau fără calorii, produse de import ori autohtone, mai ieftine sau mai scumpe, de marcă ori de serie şi lista poate continua la infinit. Dacă pentru unele alegeri e foarte clar care ne sunt opțiunile, când vine vorba de bio, eco, tradițional sau industrializat, lucurile se complică. Şi asta pentru că producătorii mizează pe faptul că cei mai mulţi dintre  cumpărători nu ştiu foarte exact ce înseamnă aceşti termeni.

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, scoate la licitaţie, pe data de 9 decembrie, închirierea a două apartamente situate pe Şos. Nicolina nr. 105, bloc 1004.

ING Bank caută parteneri comunitari pentru a dezvolta proiecte în domeniile educaţie financiară şi dezvoltare urbană.

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat (DAPPP), organizează pe data de 23 septembrie licitaţie deschisă cu strigare pentru închirierea a două apartamente cu 3 camere.

Sunteţi mari amatori de reţete pescăreşti sau pur şi simplu vă e dor de bucătăria tradiţională din satele Deltei ori de cea mediteraneană? Atunci n-ar fi rău să faceţi o vizită la Selgros.

Primăria Iaşi închiriază 33 de spaţii

Written by Tuesday, 06 August 2013 07:45

Primăria Municipiului Iaşi organizează în data de 28 august, ora 10.30, la sediul din Iaşi, B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11, etaj 1, Sala 23, licitaţie publică cu strigare pentru închirierea următoarelor spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă:

Mai sunt două zile până când aplicaţia Programului pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare, START, va fi activă.

La Ezăreni nu se mai face plajă

Written by Monday, 24 June 2013 04:46

Dacă vă gândeaţi să trageţi o fugă până la Ezăreni ca să faceţi o baie în piscină şi să vă bronzaţi pe malul lacului ar trebui să vă luaţi gândul.

Prin intermediul DAPPP, Primăria Municipiului Iaşi scoate la licitaţie, pe 3 iulie, la ora 13, mai multe spaţii pe care le deţine în diferite locaţii din oraş.

50.000 de români au semnat până în acest moment pentru susţinerea unui proiect legislativ care vizează apropierea definitivă a Basarabiei de România.

Selgros Iaşi va arăta altfel începând cu luna septembrie.

Marea colectare a deşeurilor va avea loc la Iaşi vineri, 7 iunie, şi sâmbătă, 8 iunie. Dacă respectaţi mediul şi comunitatea în care trăiţi sunteţi aşteptaţi cu toate aparatele electrocasnice stricate pe care le aveţi în casă.

Neştiute sunt taxele E.ON-ului

Written by Tuesday, 14 May 2013 14:18

În caz că locuiţi cu chirie şi aveţi de gand să încheiaţi un contract pe numele vostru cu E.ON-ul, pentru energie electrică, e bine să ştiţi că furnizorul menţionat practică două taxe mai puţin cunoscute de consumatori.

Cum bănuim că sunteţi cu listele de cumpărături gata făcute, ne-am gandit că vă va fi de folos să aflaţi şi continuarea listei cu E-uri pe care ar fi bine să nu le aveţi în farfurie.

În caz că furnizorul dumneavoastră de cablu, internet sau telefonie este RCS-RDS şi locuiţi în zona Podu Roş e bine să ştiţi că, dacă aveţi treabă la vreun ghişeu al companiei, trebuie să vă pregătiţi de o plimbare lungă.

Chilipiruri

Publicitate

servicii web design

Facebook

Please comment

Curs valutar