You are here: HomeEducatie si carieraCe invatam
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Ce invatam (43)

Impresiile mele despre Erasmus (IV)

Written by Tuesday, 18 February 2014 13:44

Astăzi am luat primul 1 din viața mea  de studentă. Și sunt mândră de mine. Cum e posibil, vă întrebați?  Mai ales când toată lumea vă spune că studenților Erasmus le este mult mai ușor și nici măcar nu li se cere  să petreacă așa de mult timp studiind, cum e posibil să iau exact nota unu?  Trebuie mai întâi să știți că aceasta este o preconcepție pe care ați face bine să o revizuiți înainte să ajungeți  în poziția asta.

Dacă sunteţi preocupaţi de siguranţa copiilor atunci când navighează pe internet,  sunteţi  aşteptaţi la întâlnirea  organizată marţi la Librarium, în incinta Palas.  Evenimentul va începe la ora 18.00, se adresează adolescentilor si are ca temă «Cultura tradiţională vs. Cultura electronică».

Impresiile mele despre Erasmus (III)

Written by Monday, 10 February 2014 07:14

Săptămânile trecute  vă dădeam vești înfiorătoare despre birocrația din Germania. Am uitat însă să vă pomenesc despre ”super-oamenii” care vă vor ajuta să treceți cu bine prin toate aceste proceduri.  Sunt cei care lucrează la Birourile de Relații Internaționale, de multe ori sunt studenți ca și noi, și sunt dispuși să vă explice ce aveți de făcut ori de câte ori vă veți simți copleșiți. Urmați-le indicațiile și veți  supraviețui. Un singur lucru aș vrea să vi-l explic eu, înainte să ajungeți aici. De ce? Pentru că vă va ajuta să vă bucurați de timpul liber pe care îl aveți la început , economisind totodată o mulțime de bani.

Impresiile mele despre Erasmus (II)

Written by Monday, 03 February 2014 12:55

Vă promiteam  în articolul precedent câteva bârfe despre perecerile ERASMUS. Mai întâi, trebuie să știți că  nu sunt un mit. Chiar există!

Internship la British Council

Written by Friday, 31 January 2014 15:52

Amatorii de a efectua o perioadă de internship la British Council Iaşi au o  oportunitate. 

Impresiile mele despre Erasmus (I)

Written by Sunday, 26 January 2014 14:53

După cum mulți știți deja,  programul ERASMUS  a fost reînnoit și îmbunătățit anul acesta, devenind ERASMUS + (”aceeași Mărie cu altă pălărie”), motiv pentru care am hotărât să vă împărtășesc câte ceva din experiența mea  ca ”exchange student”  în Germania.

Trainingurile vor fi susţinute de echipa Google România şi de reprezentanţi ai agenţiilor de advertising de top din ţară.

Cea de-a şasea ediţie a festivalului va începe miercuri, 16 octombrie, de la orele 20.10, în sala II8 din corpul A al Universității „Alexandru I. Cuza”.

Pe 15 octombrie, la Iaşi, are loc primul dintre workshop-urile RISE Project cu tema “Investigarea Corupţiei şi Crimei Organizate: Tehnici Avansate de Colectare şi Procesare a Datelor”.

Noul modul al clubului de conversaţie în limba engleză va avea loc în perioada 7 octombrie – 13 noiembrie şi se adresează celor care sunt doritori de  o experienţă distractivă, interactivă şi educaţională.

Chilipiruri

Publicitate

servicii web design

Facebook

Please comment

Curs valutar