You are here: HomeChilipiruriVacante
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Vacante (10)

Wow! Croazieră de 11 nopţi de la 290 de euro

Written by Tuesday, 12 November 2013 07:32

 Oferta este valabilă pentru rezervări făcute în perioada 12-15 noiembrie, iar plecările sunt planificate pentru 5 şi 6 decembrie în insulele Canare şi Maroc. În preţ intră şi taxele portuare.

Reducerea este valabilă pentru vacanţele din perioada 25-30 decembrie. Copiii cu vârsta până la 7 ani pot beneficia de gratuitate la transport, cazare şi intrarea în parcuri.

Vacanţă în Israel pentru seniori

Written by Friday, 29 March 2013 05:49

 

Preţuri excepţionale la vacanţe pentru cei care au peste 55 de ani. Programul Senior Voyage vă trimite în vacanţă în Israel cu numai 365 de euro plus taxele de aeroport. 

Croazieră de Paşte la jumătate de preţ

Written by Tuesday, 26 March 2013 15:21

O croazieră de Paşte costă cu aproape 50 la sută mai puţin dacă vă faceţi rezervare până pe 31 martie. Itinerariul este Atena – Insulele greceşti –Turcia, iar tarifele sunt 599 de euro pentru cei care rezervă până la sfârşitul lunii martie sau de 659 de euro pentru cei care rezervă până pe 4 aprilie.

Shopping în Paradisul Cumpărăturilor

Written by Saturday, 23 March 2013 13:16

Nu rataţi o sesiune de shopping în Grecia! Pentru pasionaţii de cumpărături agenţiile de turism au pregătit minicircuite de cumpărături în una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din nordul Greciei, Paralia Katerini. 

Târg de turism la Palas Mall

Written by Thursday, 21 March 2013 14:15

Dacă nu ştiţi încă unde veţi pleca în vacanţă anul acesta o soluţie ca să vă hotărâţi este Târgul de Turism organizat la Palas Mall. Evenimentul va avea loc în acest week-end, de pe 22 până pe 24 martie, între orele 10.00 şi 22.00, în Atrium Palas Mall.

Gratuităţi la Disneyland pentru copii

Written by Tuesday, 19 March 2013 13:03

Dacă v-aţi dorit de când vă ştiţi să ajungeţi la Disneyland, perioada următoare este numai bună. De pe 28 martie până pe 7 noiembrie puteţi beneficia de reduceri considerabile la transport şi cazare.

Reduceri pentru vacanţa de 1 mai

Written by Tuesday, 19 March 2013 12:56

Avem o veste bună pentru cei care doresc să îşi petreacă 1 mai pe însoritele plaje din Bulgaria. Agenţia Across Travel oferă reduceri de 15 la sută pentru toate rezervările făcute până la sfârşitul lunii martie şi de 10 la sută pentru rezervările făcute în aprilie. Promoţia este valabilă pentru hotelurile din cea mai veche staţiune de pe coasta bulgară a Mării Negre, Sf. Constantin şi Elena, cunoscută pentru faptul că aici a fost înfiinţat primul centru de balneologie din Bulgaria, în 1908.

Banii nu ne dau afară din casă, dar cu toţii ne dorim să călătorim şi să vedem cât mai multe locuri posibil. Probabil că la asta s-au gândit şi cei care au inventat city break, vacanţa micuţă care îţi permite să vizitezi un oraş pentru o scurtă perioadă de timp cu costuri minime. Am făcut o listă cu oraşele pe care le puteţi vizita la sfârşit de săptămână şi ne-am convins că preţurile sunt acceptabile.

Oferte pentru vacanţa de Paşti

Written by Friday, 15 March 2013 17:12

Cum minivacanţa de Paşte aşteptată cu nerăbdare de toată lumea se apropie cu paşi rapizi ne-am gândit că ar fi bine să vă dăm câteva variante de petrecere a acesteia. Am găsit nenumărate oferte ale agenţiilor de turism din Iaşi şi le-am ales pe cele care ni s-au părut mai interesante. Sperăm să fie şi pe placul dumneavoastră şi promitem că vom completa lista în zilele următoare.

Chilipiruri

Publicitate

servicii web design

Facebook

Please comment

Curs valutar