You are here: HomeChilipiruriEconomice
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Preţ incredibil de mic pe piaţa imobiliară ieşeană pentru un apartament cu 3 camere şi o suprafaţă utilă de 63,55 mp, situat la etajul 5, în Piaţa Unirii nr. 2, adică în buricul târgului.

 Servicii Energetice Moldova SA, secţia Iaşi, închiriază trei spaţii pentru birouri pe care le deţine în municipiu.

Două apartamente de pe strada Vasile Lupu pot reprezenta o alegere bună pentru cei care doresc să facă o astfel de achiziţie. Primul este situat la nr. 150, are 3 camere, o suprafaţă utilă de 63,58 mp şi se află la etajul 4.

Pe 30 aprilie, Direcţia Silvică Iaşi organizează la sediul de pe str. Gh. Asachi nr. 2 o licitaţie pentru vânzarea cabanei Corneşti-Miroslava.

Un apartament de 42,62 mp, decomandat, situat pe Şos. Naţională nr. 94, la etajul 4, va fi scos la licitaţie pe 19 aprilie. Preţul de începere: 121.360 lei (27.500 euro), valoarea evaluată fiind de 151.700.

Pe 15 iunie, un lichidator din Iaşi va vinde prin negociere directă bunurile firmei Galaxia Copiilor SRL, o firmă înfiinţată de un moldovean şi un arab care la un moment dat câştigase licitaţia pentru a comercializa diferite produse la Ştrandul de pe Cicoarei.

Amatorii de chilipiruri pot achiziţiona cu doar 20.000 de euro un apartament de 33,62 mp, situat pe Străpungere Silvestru nr. 13, bl. E, Sc. A, ap. 3. Acesta este preţul de începere al unei licitaţii pentru acest imobil, care va avea loc pe 5 aprilie, la ora 12, la sediul SC Contor Group SA Arad, firmă aflată în insolvenţă care are în proprietate această locuinţă.

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi scoate la licitaţie, pe data de 8 aprilie 2013, ora 10, cinci spaţii situate în imobilele instituţiei de pe Splai Bahlui.

În data de 25 aprilie are loc licitaţia pentru vânzarea unei case de locuit cu patru camere, cu suprafaţa totală de 54 de mp, împreună cu terenul aferent, în suprafaţă de 1.800 de mp, situate în satul Ruşi, comuna Dobrovăţ.

Pe 16 aprilie, executorul judecătoresc Vladimir Zabolotnâi va scoate la licitaţie un apartament de 42 mp (o cameră şi dependinţe), situat pe str. Anastasie Panu nr. 42, lângă Hala Centrală.

Firmele cu obiect de activitate în domeniul curăţeniei pot participa la o selecţie de oferte derulată până pe 26 martie 2013, ora 11, de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Facebook

Curs valutar